بازگشت به مقالات تخصصی
نقد و بررسی لپ تاپ گیمینگ

فواید و مشکلات لپ تاپ های گیمینگ

آیا بدنبال تجربه بازی‌های PC هستید، اما نمی‌دانید که مزایا و مشکلات لپ تاپ های گیمینگ چیست؟ ما در این مقاله به شما برای این تصمیم گیری کمک می‌کنیم تا بتوانید انتخابی درست را رقم بزنید. اگر عاشق بازی‌های ویدیویی هستید، هیچ دستگاهی بهتر از PC وجود ندارد. شما می‌توانید در میان مجموعه عظیمی از گیم‌ها؛ گیم‌های توسعه‌دهندگان مستقل گرفته تا AAA؛ بوسیله هر فروشگاه دیجیتالی با بهره‌مندی از تخفیف‌های عالی، انتخاب کنید.
در این مقاله سعی بر آن شده تا مزایا و مشکلات لپ‌تاپ‌های گیمینگ بطور کامل مورد بررسی قرار بگیرند. پس با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

لپ تاپ گیمینگ

سازندگان لپ‌تاپ‌های گیمینگ سیستم‌هایی را تولید می‌کنند که به طور خاص برای گیمرها طراحی و ساخته می‌شوند. این سیستم‌ها اغلب با مشخصات فنی بالاتر نسبت به لپ‌تاپ‌های اداری و سنتی می‌باشند. ممکن است وسوسه شوید که یکی را بخرید تا بتوانید لپ‌تاپ گیمینگ را هرجایی با خود ببرید.

مزایای یک لپ تاپ گیمینگ

چرا باید لپ تاپ مخصوص گیمینگ بخرید؟ در ادامه مقاله همه دلایلی که ممکن است شما را برای خرید لپ تاپ گیمینگ وسوسه کند، ذکر می‌کنیم.

مزایا و معایب لپ‌تاپ گیمینگ

1. سیستم گیمینگ قابل حمل

اگر زیاد سفر می‌کنید، انجام بازی‌های موبایل می‌تواند زمان را برای شما سپری کند. اما گوشی موبایل برای یک لذت واقعی از دنیای گیمینگ کافی نمی‌باشد. با یک لپ‌تاپ گیمینگ، آخرین نسخه‌های منتشر شده از طریق پلتفرم‌هایی مانند Steam و GOG خریداری می‌شوند و بدون توجه به جایی که هستید، از اکشن‌ها مطلع خواهید شد.

2. طراحی شیک

یک لپ تاپ گیمینگ معمولاً زیبایی خاصی دارد: رنگ براق، نورپردازی کیبورد RGB و ظاهر منحصر به فرد از ویژگی‌های لپ تاپ گیمینگ می‌باشد. در حالی که طراحی در لپ تاپ‌های معمولی به عنوان الویت در نظر گرفته نمی‌شود، لپ تاپ‌های گیمینگ به صورت غیرقابل انکار شیک می‌باشند.

3. سخت‌افزار قدرتمند لپ تاپ گیمینگ

از آنجایی که لپ ‌تاپ‌های گیمینگ دارای سخت‌افزار قدرتمندی هستند، شما محدودیتی در اجرای بازی‌های مورد علاقه‌تان نخواهید داشت. لپ‌ تاپ‌های با مشخصات سخت‌افزاری پایین‌تر معمولاً فقط برای بازی‌های ساده مناسب هستند. در حالی که یک لپ ‌تاپ گیمینگ قوی می‌تواند آخرین نسخه‌های سخت‌افزاری را مدیریت کند. در نتیجه، برای لذت بردن از گیم‌های معمولی تا حرفه‌ای سیستم‌های گیمینگ بهترین گزینه می‌باشند.

4. استفاده به عنوان یک لپ تاپ معمولی

با وجود نام گیمینگ، این بدان معنا نیست که لپ‌تاپ گیمینگ برای همه مناسب می‌باشد. اما هر کاری که از یک لپ تاپ معمولی انتظار دارید را انجام می‌دهد. می‌توانید از اینترنت‌برای پخش و دانلود فیلم استفاده کنید یا ایمیل‌های خود را بررسی کنید. درواقع هرکار دیگری که با یک لپ تاپ معمولی می‌توان انجاد داد با لپ‌تاپ‌های گیمینگ امکان پذیر می‌باشند.  از آنجایی که سخت افزار داخل لپ تاپ گیمینگ قدرتمند است، انجام امور این‌چنینی به بهترین نحو صورت می‌گیرد. بطور مثال، بعید است که متوجه با بازکردن تعداد زیادی تب در مرورگر خود دچار کندی عملکرد سیستم شوید.

5. همه چیز در یک دستگاه

با خرید یک لپ‌تاپ گیمینگ نیازی به خرید مانیتور، کیبورد یا ماوس جداگانه ندارید. اگر لپ تاپ دارای بلندگو و میکروفون باشد، حتی ممکن است نیازی به خرید هدست نیز نداشته باشید. همه چیزهایی که احتیاج دارید قبلاً در دستگاه شما گنجانده شده است، که باعث صرفه جویی در هزینه و زمان شما برای خرید لوازم جانبی می‌شود.

مشکلات لپ تاپ های گیمینگ

در بالا از مزیت داشتن یک لپ تاپ گیمینگ صحبت کردیم. در ادامه مقاله دلایلی را که ممکن است شما را از خرید یک سیستم گیمینگ منصرف کند، مورد بررسی قرار دهیم.

مزایا و معایب لپ‌تاپ گیمینگ

1. گران بودن

سیستم‌های گیمینگ PC ارزان نمی‌باشند و این مورد به ویژه در مورد لپ‌تاپ‌های گیمینگ صدق می‌کند که معمولاً گران‌تر از همتایان دسکتاپ خود می‌باشند. اگرچه اسمبل PC گیمینگ خود غیر معمول نیست، اما اساساً ساختن لپ تاپ خود بی معنی و بسیار دشوار است. بنابراین برای تهیه لپ‌تاپ‌های گیمینگ باید از برندهای مطرحی چون ایسوس و لنوو خرید خود را انجام دهید.

2. عمر مفید لپ تاپ گیمینگ

تمام بازی‌های سنگین دنیای گیمینگ فشار زیادی به باتری لپ تاپ وارد می‌کنند. در حالی که برخی از لپ‌تاپ‌های گیمینگ باتری‌های قوی‌تری نسبت به بقیه دارند، معمولاً می‌توانید شش ساعت را به عنوان طول عمر کلی شارژ -برای یک بار مصرف- در نظر بگیرید. اگر لپ تاپ را در بیشتر مواقع به برق متصل می‌کنید، میزان نگه‌داری باتری لپ‌تاپ اهمیت چندانی برای شما ندارد. اما اگر نمی‌خواهید برای یک تورنومنت گیمینگ طولانی بدون شارژر خود مسافت زیادی طی کنید، تا حدودی گزینه‌های شما محدود می‌شود.

3. مستعد گرمای بیش از حد و سر و صدا

یکی از دلایلی که کامپیوترهای دسکتاپ معمولی دارای کیس‌های بزرگی هستند این است که به قطعات فضای کافی برای تنفس می‌دهند. تقریباً همه سخت‌افزارها در داخل یک کامپیوتر گرمای زیادی تولید می‌کنند، به همین دلیل اغلب وجود فن‌ها و سیستم‌های خنک کننده ضروری می‌باشد. از طرفی در لپ ‌تاپ‌های گیمینگ، همه چیز در فضای کوچکی قرار می‌گیرد که برای مدیریت گرمای ایجاد شده ایده‌آل نیست. این بدین معنی است که فن‌های داخلی باید واقعاً سخت کار کنند. خنک نگه داشتن هر سیستم کامپیوتری بسیار مهم است. اما دستیابی به این امر در لپ تاپ دشوار است. بنابراین احتمال خرابی اجزا در بازه زمانی کوتاه‌تری نسبت به کامپیوتر دسکتاپ وجود دارد.

4. مشکل به روز رسانی

اگر می‌خواهید کامپیوتر دسکتاپ خود را ارتقا دهید، کار چندان سختی نیست. کیس را باز کنید، سخت افزار مورد نظر را جایگزین کنید. البته تعویض چیزی مانند مادربرد دشوارتر است، اما تعویض رم یا پردازنده گرافیکی سخت نیست. اما بطور کلی در لپ تاپ گیمینگ کار سخت‌تری خواهید داشت. دلیلش این است که این ماشین‌ها برای به حداکثر رساندن فضا طراحی شده‌اند و اجزای آن روی هم قرار گرفته‌اند. این بدان معناست که تعویض یک قطعه و ارتقاء لپ تاپ می‌تواند فوق العاده دشوار باشد. در بدترین حالت ممکن است که سخت افزاری را بشکنید.

5. پد لمسی نه چندان راحت

اگرچه قابل حمل بودن و ماهیت خودکفایی یک لپ تاپ گیمینگ عالی است، اما یک نقطه ضعف نیز محسوب می‌شود. این بدان معناست که شما مجبور به استفاده از کیبورد و تاچ‌پد موجود در لپ تاپ هستید که انتخاب شما را محدود می‌کند.از طرفی می‌دانید که برای انجام بازی‌های گیمینگ به سرعت بالا در حرکت نیاز دارید. این سرعت را لوازم جانبی چون ماوس گیمینگ و کیبورد گیمینگ می‌توانند برای شما مهیا کنند. جالب است بدانید هیچ‌کدام از این دو قابل مقایسه با حتی کیبورد لپ‌تاپ‌های گیمینگ نمی باشند. بنابراین بعد از مدتی شاید شما هوس یک ماوس و یا یک کیبورد زیباتر را خواهید داشت که در وهله اول از مزایای لپ تاپ گیمینگ کم می‌کند.

حرف آخر

مشکلات لپ‌ تاپ های گیمینگ و یا عمره مفید آنها و … همه از جنبه سوالات گیمرها یا کاربران قبل از خرید لپتاپ گیمینگ می‌باشند. قابل حمل‌بودن و کانفیگ بالای سخت‌افزاری از مهم‌ترین دلایل خرید آن می‌باشد. اما از طرفی، محدودیت در بروزرسانی قطعات و یا گاها نیاز به تهیه لوازم جانبی بطور جداگانه بعلاوه هزینه بالای تهیه لپ تاپ گیمینگ، از مهم‌ترین مشکلات لپ‌تاپ گیمینگ می‌باشد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به مقالات تخصصی